Hattrick - Online Football Game


FC Mortify (814611)Seizoenen bij Hattrick

  • 5e seizoen - 8e divisie:     -


  • 4e seizoen - 8e divisie:     2e


  • 3e seizoen - 9e divisie:     5e


  • 2e seizoen - 10e divisie:   2e


  • 1e seizoen - 11e divisie:    Kampioen!
11e divisie

FC Mortify is mijn voetbalteam bij Hattrick, een online-voetbalmanager waarbij je jouw team naar de top leidt. Ik ben begonnen met Hattrick op 05-06-2005 om 00:12 en kwam in de 11e divisie, ik heb nu bijna 2 seizoenen meegespeeld. Een seizoen bij Hattrick heeft 14 wedstrijden met 3 weken rust ertussen.

Mijn eerste wedstrijd voor de competitie was op 19-06-2005 en deze won ik uit bij FC Hulpeloos met 1-8. In deze wedstrijd scoorde 2 van mijn spelers een hattrick, zowel Gideon ten Have als Dennie Bolt wisten dit te klaren. Een goede binnenkomer dus.. Dit seizoen werd ik kampioen en promoveerde dus naar de 10e divisie.

My Hattrick

10e divisie

In de 10e divisie werd het toch allemaal wat lastiger en ging ook een paar keer op mijn bek. Dit kwam ten goede, omdat ik hierdoor meer gedreven werdt om mijn team beter te laten worden. De 1e wedstrijd was het gelijk raak, ik verloor op eigen veld van My Two Sons Lost met 1-2.

Ik kwam in de loop van het seizoen meer en meer in de schulden ( -244.000 ) en uiteindelijk heb ik mijn beste speler verkocht, welgenaamd Dennie Bolt (35579783) die op dit moment bij F.C. Ikke speelt en daar steeds beter wordt.

In de laatste 2 wedstrijden van het seizoen in de 10e divisie was het geluk toch aan mijn zijde. Mede door de komst van mijn nieuwe keeper Alan James (84148844) kon ik de 2e plek in de competitie behouden wat genoeg was om te promoveren naar de 9e divisie.9e divisie

Mijn 1e wedstrijd kwam ik gelijk goed van de startblokken, ik won bij SC Aeneas met 0-1, ondanks de veel betere tegenstander. Hij moest ik die wedstrijd 2 spelers met een rode kaart van het veld zien vertrekken.

Daarna ging het op en neer en uiteindlijk heb ik van de 14 wedstrijden er 7 gewonnen en 1 gelijk gespeelt. Waarin het belangrijkste verlies was in de de 12e competitie wedstrijd tegen de Blauwe Doffer. Deze werd op eigen veld verloren met 2-4.
Tevens verloor ik hierdoor ook nog eens mijn 4e plek in de competitie aan de de Blauwe Doffer en werd 5e in mijn 3e seizoen voor Hattrick. Ik kwam erdoor als een ware middenmoter, dus moest ik in de 9e divisie blijven totdat er door Hattrick opgeschoond werd.8e divisie

Door de vele 'bot-teams', teams die geen eigenaar meer hebben, kwam ik ondanks mijn 5e plek in de 9e divisie toch terecht in de 8e divisie. Of dit nu beter was voor mijn team, nou nee niet echt. Meer kans op verlies, dus minder progressie in mijn team.

De 1e wedstrijd op 30-04-2006 verloor ik op eigen bodem met 0-2 van f.c. Zonnebloem. 3 van mijn spelers werden eruit getrapt, dus alweer een goed begin.

Uit eindelijk viel het allemaal wel mee, want vervolgens wist ik 7 wedstrijden te winnen, en de wedstrijd hierna speelde ik gelijk met 3-3 tegen DemPar 2005. Ondanks de vele slopende blesures had ik op de helft van de competitie mijn basis team weer eens staan.

Vervolgens wist ik alles weer te winnen, op de laatste wedstrijd na, tegen de welbekende f.c. Zonnebloem. Ik had mijn 2e plek weten te behouden en had hierdoor het maximale uit mijn team gepompt.

My Orders

8e divisie (2x)

Met 3 nieuwe aankopen, waaronder 2 middenvelders en een aanvaller hoopte ik op voldoende versterking voor het nieuwe seizoen in de 8e divisie. Middenvelders zijn Mihai Visan en Mario Tornaghi, de aanvaller is Renato Molinas.